Hogy működik a Beerbox?

Válaszd ki weboldalunkon a hozzád legközelebb eső Beerbox Pontot és nézd meg annak kínálatát. Majd vásárold meg személyesen a kiválasztott boltban az előre kiszemelt kisüzemi söröket, a legalacsonyabb piaci áron.
A Beerbox nem egy webshop, a weboldalon információt kaphatsz arról, hogy hol, milyen sört, mennyiért kaphatsz meg.


blog


IPA – a század söre

2018. április 7. szombat
Nagyon úgy látszik, hogy manapság elég egy sör címkéjére ráírni a bűvös három betűt: IPA és a siker garantált. Gyakran vissza is élnek ezzel.

Keserű sör, komló nélkül

2018. március 27. kedd
A komló nélküli keserű sör, egyelőre még csak az utópiák világa és mint konzervatív sörivó bízom benne, hogy az is marad.

A cseh stout

2018. március 24. szombat
Az írek és az általuk annyira gyűlölt angolok egy dologban mindenképp mutatnak közös vonást: a mértéktelen alkoholfogyasztásban, melyet a rosszullétig, vagy egymás összerugdalásáig folytatnak.

Bowie dalai sörben elbeszélve

2018. március 12. hétfő
Zenéi itt maradnak örökre velünk, így aztán a fene se gondolná, hogy már két éve nincs közöttünk!

Palackposta: mi van a címkén

2018. március 9. péntek
A palack palástjára kerülő sörös címke segít beazonosítani, a sörök sokasága között megtalálni, azt a darabot, amit keresünk. A címke illetve a doboz palástja azonban fontos üzenethordozó is.

Nyitott medencékben erjed a sör

2018. március 5. hétfő
A Svijany sörgyár ritka kivétel ahol a főerjedés nyitott erjesztőkádakban történik. A hagyományos módszerrel fermentálódó sör különleges bukét kap a főerjedés során.

Fűnyírósör

2018. február 27. kedd
Hiába is keresnénk a sörtípusok kézikönyvében a fűnyírósört ilyen kategória egyetlen összefoglaló munkában nem szerepel.

A sörmelegítő

2018. február 26. hétfő
Ebben a farkasordító hidegben nem esik jól a hideg sör? Erre már évszázadok óta van megoldás. Egyébként is: hidegben – meleget!

BEERBOX

2017. július 24. hétfő
Jó hír a cseh sörök barátainak, hogy újabb üzlet nyílt, ahol a cseh sörök széles választéka kapható. Az Újbuda Centerben a BEERBOX mintegy százféle cseh sörrel várja a sör rajongóit!

összesen: 45 db | 12 db/oldal

első vissza 1 | 2 | 3 | 4 következő utolsó