Hogy működik a Beerbox?

Válaszd ki weboldalunkon a hozzád legközelebb eső Beerbox Pontot és nézd meg annak kínálatát. Majd vásárold meg személyesen a kiválasztott boltban az előre kiszemelt kisüzemi söröket, a legalacsonyabb piaci áron.
A Beerbox nem egy webshop, a weboldalon információt kaphatsz arról, hogy hol, milyen sört, mennyiért kaphatsz meg.


blog


Sörinfúzió

2018. december 22. szombat
Nagy kérdés, hogy az infúziós sör tényleg megváltoztat mindent, vagy csak pillanatnyi hóbortként fogunk emlékezni rá?

A dolog lényege, hogy egy speciális eszközt megtöltünk azokkal a hozzávalókkal, melyekkel szerintünk a sör nem csak, hogy jobb lesz, de egyenesen újjászületik. A dolog forradalmi változásokat hozhatna, hiszen mindenki ízlésének köszönhető sört készíthetne vele. A módszer némileg hasonló a „komlóágyúhoz” – csak itt nem feltétlen a komló a sör fűszere.

Az eljárás nem bonyolult, inkább az „ízesítők” és a sör kölcsönreakciója kérdéses.

A fényképen látható üvegtartályt megtöltjük az „ízesítő mix”-szel , majd az edényt lezárjuk és a söröshordóból érkező sörvezetéket megszakítva, bekötjük a hordó és a csapoló berendezés közé helye. A zárt berendezésen átnyomott sör íze teljesen megváltozik az eljárás során.

Ez természetes is. Legfeljebb azt sajnálhatjuk, hogy a berendezés egyelőre nem terjedt el, hiszen egyelőre a végeredmény még kétséges. Így aztán még a legizgatottabb „beergeekek” is várhatnak arra hogy lesznek-e őrült tudósok, akik kifejlesztik a tutit és akkor nem lesz mese: mindenki olyan sör csinál majd magának, amilyenre vágyik!Twitter megosztás Google+ megosztás

Hibrid sörök

2019. december 18. szerda
A legtöbb sört egyszerű besorolni a két nagy csoportba, az ászok és az ale sörök közé. De mi a helyzet azokkal, melyek kitágítják a két kategória határait?

Fesd feketére!

2019. december 10. kedd
A magyar nyelv a sötét sörökre a „barna sör” kifejezést használja és tökéletesen igaza van, hiszen hagyományos malátákkal a fekete szín elérhetetlen.

A sörök királya

2019. november 28. csütörtök
A sörök királya kitüntető cím az árpaborokat illeti, amik modern kori története 1872, a Bass No.1-megjelenésével kezdődött.

Ömlés, rázás nélkül

2019. november 10. vasárnap
Melyik sörisszával nem fordult még elő, hogy a kinyitott a sörből lávaszerűen tört elő a sör habja?