Hogy működik a Beerbox?

Válaszd ki weboldalunkon a hozzád legközelebb eső Beerbox Pontot és nézd meg annak kínálatát. Majd vásárold meg személyesen a kiválasztott boltban az előre kiszemelt kisüzemi söröket, a legalacsonyabb piaci áron.
A Beerbox nem egy webshop, a weboldalon információt kaphatsz arról, hogy hol, milyen sört, mennyiért kaphatsz meg.


blog


Sörinfúzió

2018. december 22. szombat
Nagy kérdés, hogy az infúziós sör tényleg megváltoztat mindent, vagy csak pillanatnyi hóbortként fogunk emlékezni rá?

A dolog lényege, hogy egy speciális eszközt megtöltünk azokkal a hozzávalókkal, melyekkel szerintünk a sör nem csak, hogy jobb lesz, de egyenesen újjászületik. A dolog forradalmi változásokat hozhatna, hiszen mindenki ízlésének köszönhető sört készíthetne vele. A módszer némileg hasonló a „komlóágyúhoz” – csak itt nem feltétlen a komló a sör fűszere.

Az eljárás nem bonyolult, inkább az „ízesítők” és a sör kölcsönreakciója kérdéses.

A fényképen látható üvegtartályt megtöltjük az „ízesítő mix”-szel , majd az edényt lezárjuk és a söröshordóból érkező sörvezetéket megszakítva, bekötjük a hordó és a csapoló berendezés közé helye. A zárt berendezésen átnyomott sör íze teljesen megváltozik az eljárás során.

Ez természetes is. Legfeljebb azt sajnálhatjuk, hogy a berendezés egyelőre nem terjedt el, hiszen egyelőre a végeredmény még kétséges. Így aztán még a legizgatottabb „beergeekek” is várhatnak arra hogy lesznek-e őrült tudósok, akik kifejlesztik a tutit és akkor nem lesz mese: mindenki olyan sör csinál majd magának, amilyenre vágyik!Twitter megosztás Google+ megosztás

Amerikai Craft Köztársaság

2019. július 29. hétfő
Nincs mese, az Egyesült Államokban 2019-re a kis sörfőzdék száma meghaladta a hétezret, de mennyiségben azért a nagyok vezetnek.

Pink IPA – csak nőknek

2019. július 1. hétfő
A BrewDog pert vesztett egy férfivel szemben, aki perre vitte a skandallumot, hogy nem szolgálták ki a lányos sörrel.

Milkshake IPA

2019. június 23. vasárnap
Amikor annak idején létrehozták a BJCP sörbírálati rendszert nem gondoltak ilyen ütemű fejlődésre, külösen nem az IPA színváltozásaira.

Száz hidat, ezer sört!

2019. március 27. szerda
A lengyel sörfőzés egyik legizgalmasabb craft sörfőzdéje a száz hídról elnevezett wroclawi Stu Mostów.