Hogy működik a Beerbox?

Válaszd ki weboldalunkon a hozzád legközelebb eső Beerbox Pontot és nézd meg annak kínálatát. Majd vásárold meg személyesen a kiválasztott boltban az előre kiszemelt kisüzemi söröket, a legalacsonyabb piaci áron.
A Beerbox nem egy webshop, a weboldalon információt kaphatsz arról, hogy hol, milyen sört, mennyiért kaphatsz meg.


blog


Nyulak a Beerboxban

2019. március 13. szerda
A Beerbox választékát a cseh és német sörök mellett magyar kraft sörökkel is folyamatosan bővítik. A cikk az egyik legígéretesebbet hazai főzdét, a Fehér Nyulat mutatja be.

A mi Fehér Nyulunk eredetileg Kísérleti Nyúlként kezdte pályafutását, de szerencsére váltottak, mert az állatkísérletekhez nem szívesen asszisztál az ember, azt meg különösen nehezen viseli, ha maga válik alanyává a kísérleteknek – azaz rajta próbálják ki egy-egy főzet hatásait. Azonban a Soroksári úton elég hamar véget vetettek az effajta kísérleteknek és rövid idő alatt rátaláltak a helyes irányra. Ahogy maguk is hangsúlyozzák, csak olyan sört adnak ki a kezükből, ami a legkényesebb igényeket – azaz a sajátjukat – is kielégíti. Figyelemreméltó önbizalom.

Pedig a hazai kraft rajongók kegyeit nehéz elnyerni, hiszen igencsak el van kényeztetve, hiszen az utóbbi években indult főzdék és gerillafőzők már ezen a pályán szálltak „ringbe” és még a klasszikus – eredetileg csak lágerben utazó – kisüzemek többsége is főz valamilyen modern, trendi típust. Ha mást nem, hát valami gyümölcsöset.

Gyümölcsös akad a Fehér Nyúlnál is. A skót Fyne Ales sörfőzdével együtt készített, Cranachan névre hallgató málnás black IPA, azonban meghazudtolva minden gyümölcssörös közhelyet, nemcsak fekete, de keserűsége 65 IBU, karcos és az ereje is rendben van. Természetesen főznek kraftos sztenderdeket is IPA-t, APA-t, stoutot és van egy izgalmas RAFA névre hallgató savanyított IPA is a kínálatban. Ez a sour kedvelőknek szerezhet kellemes perceket. E sorok írójának azonban a Szikra a kedvence, ami egy APA a kávé és a tonik ízével megbolondítva – telitalálat!

 

Fotó: Fehér Nyúl Brewing FB

 

 

 

 Twitter megosztás Google+ megosztás

Amerikai Craft Köztársaság

2019. július 29. hétfő
Nincs mese, az Egyesült Államokban 2019-re a kis sörfőzdék száma meghaladta a hétezret, de mennyiségben azért a nagyok vezetnek.

Pink IPA – csak nőknek

2019. július 1. hétfő
A BrewDog pert vesztett egy férfivel szemben, aki perre vitte a skandallumot, hogy nem szolgálták ki a lányos sörrel.

Milkshake IPA

2019. június 23. vasárnap
Amikor annak idején létrehozták a BJCP sörbírálati rendszert nem gondoltak ilyen ütemű fejlődésre, külösen nem az IPA színváltozásaira.

Száz hidat, ezer sört!

2019. március 27. szerda
A lengyel sörfőzés egyik legizgalmasabb craft sörfőzdéje a száz hídról elnevezett wroclawi Stu Mostów.