Hogy működik a Beerbox?

Válaszd ki weboldalunkon a hozzád legközelebb eső Beerbox Pontot és nézd meg annak kínálatát. Majd vásárold meg személyesen a kiválasztott boltban az előre kiszemelt kisüzemi söröket, a legalacsonyabb piaci áron.
A Beerbox nem egy webshop, a weboldalon információt kaphatsz arról, hogy hol, milyen sört, mennyiért kaphatsz meg.


blog


Milkshake IPA

2019. június 23. vasárnap
Amikor annak idején létrehozták a BJCP sörbírálati rendszert nem gondoltak ilyen ütemű fejlődésre, külösen nem az IPA színváltozásaira.

A valóság még a legvérmesebb sörforradalmárok reményeit is felülmúlta. Ki gondolta volna az első IPA sikerek idején a kilencvenes években, hogy a sörök olyan elképesztő sokfélesége fog piacra kerülni, hogy még a szakemberek számára is nehezen követhető.

Kétségtelen, hogy a legdinamikusabban az IPA sörcsalád fejlődik. Manapság már nem csak a felhasznált komlók, illetve azok száma és kombinációik változatossága, hanem a sörfőzéshez a megszokott alapanyagok mellett megjelenő újdonságok is újabb izgalmas sörtípusokban öltenek formát.

Az IPA sörcsalád egyik ilyen izgalmas és hamar népszerűvé lett tagja a Milkshake IPA. A furcsa ellentmondás, hogy míg az IPA jellemzően túltolt aromás vagy keserű komlókról nevezetes, a Milkshake mely alapvetően laktózzal vagy más nem fermentálható cukrokkal, nem ritkán gyümölcsökkel, vagy vaníliával és zabbal készül többnyire enged az édes ízek nyomásának, annak ellenére, hogy nem hiányoznak belőle a többnyire amerikai komlók.

Az első változatot az Omnipollo svéd sörfőzdének tulajdonítják, de azóta sörfőzdék sokasága vette fel a repertoárjába. A pennsylvaniai Tired Hands – az Omnipollos srácokkal összeállva – készítette el az Extra Vanilla-t, amit zabbal és laktózcukorral, Mosaic és Citra komlókkal főznek és madagaszkári vanília babbal erjesztik.

Itt lenne az ideje kiugrani az Egyesült Államok keleti partjára egy jót sörözni!Twitter megosztás Google+ megosztás

Amerikai Craft Köztársaság

2019. július 29. hétfő
Nincs mese, az Egyesült Államokban 2019-re a kis sörfőzdék száma meghaladta a hétezret, de mennyiségben azért a nagyok vezetnek.

Pink IPA – csak nőknek

2019. július 1. hétfő
A BrewDog pert vesztett egy férfivel szemben, aki perre vitte a skandallumot, hogy nem szolgálták ki a lányos sörrel.

Száz hidat, ezer sört!

2019. március 27. szerda
A lengyel sörfőzés egyik legizgalmasabb craft sörfőzdéje a száz hídról elnevezett wroclawi Stu Mostów.

Német craft a Beerboxban

2019. március 22. péntek
Tény, hogy a német sörfőzőket késve érintette meg a sörforradalom szele, de tempósan igyekeznek behozni a lemaradásukat.