Hogy működik a Beerbox?

Válaszd ki weboldalunkon a hozzád legközelebb eső Beerbox Pontot és nézd meg annak kínálatát. Majd vásárold meg személyesen a kiválasztott boltban az előre kiszemelt kisüzemi söröket, a legalacsonyabb piaci áron.
A Beerbox nem egy webshop, a weboldalon információt kaphatsz arról, hogy hol, milyen sört, mennyiért kaphatsz meg.


blog


Ale komló nélkül

2018. október 19. péntek
Komlózott sört Angliában nem találunk egészen 1400-ig, amikor először „importáltak” ilyen italt Hollandiából.

A maláta és a malátázás

2018. október 17. szerda
A malátázás a sörfőzés elengedhetetlen előkészítő folyamata, amely során a gabonaszemeket sörfőzésre alkalmas malátává alakítják át.

A sörök csoportosítása

2018. október 14. vasárnap
A legelterjedtebb kategórizálás a főzéshez használt élesztő alapján sorolja három alapvető csoportba a söröket. Ennek alpján megkülönböztetünk: alsó-, felső-, illetve spontán erjedésű söröket.

Sörtípusok

2018. október 4. csütörtök
Ha érdekelnek a különféle sörtípusok, hogy mi a különbség a különböző sörök között, itt választ találsz a kérdéseidre. Az oldal folyamatosan bővül.

Hogy készül a sör?

2018. október 3. szerda
A sörfőzés az emberiség egyik a legrégebbi mestersége. Bár technológiája sokat változott az évezredek alatt az elv ugyanaz: valamely gabonából, erjesztéssel készült szénsavas alkoholos ital.

Mi a sör?

2018. október 2. kedd
Azt egyértelműen kijelenthetjük, hogy a sör divatba jött kis hazánkban is. Ennek ellenére nem árt tisztázni, hogy mi is az a sör.

Melyik a legjobb sör?

2018. szeptember 6. csütörtök
Kikerülhetnek egy hordóból is akár, de az első sör élményét soha nem múlja felül a másodiké, hogy a többiről ne is beszéljünk!

IPA – a század söre

2018. április 7. szombat
Nagyon úgy látszik, hogy manapság elég egy sör címkéjére ráírni a bűvös három betűt: IPA és a siker garantált. Gyakran vissza is élnek ezzel.

Keserű sör, komló nélkül

2018. március 27. kedd
A komló nélküli keserű sör, egyelőre még csak az utópiák világa és mint konzervatív sörivó bízom benne, hogy az is marad.

A cseh stout

2018. március 24. szombat
Az írek és az általuk annyira gyűlölt angolok egy dologban mindenképp mutatnak közös vonást: a mértéktelen alkoholfogyasztásban, melyet a rosszullétig, vagy egymás összerugdalásáig folytatnak.

Bowie dalai sörben elbeszélve

2018. március 12. hétfő
Zenéi itt maradnak örökre velünk, így aztán a fene se gondolná, hogy már két éve nincs közöttünk!

Palackposta: mi van a címkén

2018. március 9. péntek
A palack palástjára kerülő sörös címke segít beazonosítani, a sörök sokasága között megtalálni, azt a darabot, amit keresünk. A címke illetve a doboz palástja azonban fontos üzenethordozó is.

összesen: 40 db | 12 db/oldal

első vissza 1 | 2 | 3 | 4 következő utolsó