Hogy működik a Beerbox?

Válaszd ki weboldalunkon a hozzád legközelebb eső Beerbox Pontot és nézd meg annak kínálatát. Majd vásárold meg személyesen a kiválasztott boltban az előre kiszemelt kisüzemi söröket, a legalacsonyabb piaci áron.
A Beerbox nem egy webshop, a weboldalon információt kaphatsz arról, hogy hol, milyen sört, mennyiért kaphatsz meg.


blog


Milkshake IPA

2019. június 23. vasárnap
Amikor annak idején létrehozták a BJCP sörbírálati rendszert nem gondoltak ilyen ütemű fejlődésre, külösen nem az IPA színváltozásaira.

A valóság még a legvérmesebb sörforradalmárok reményeit is felülmúlta. Ki gondolta volna az első IPA sikerek idején a kilencvenes években, hogy a sörök olyan elképesztő sokfélesége fog piacra kerülni, hogy még a szakemberek számára is nehezen követhető.

Kétségtelen, hogy a legdinamikusabban az IPA sörcsalád fejlődik. Manapság már nem csak a felhasznált komlók, illetve azok száma és kombinációik változatossága, hanem a sörfőzéshez a megszokott alapanyagok mellett megjelenő újdonságok is újabb izgalmas sörtípusokban öltenek formát.

Az IPA sörcsalád egyik ilyen izgalmas és hamar népszerűvé lett tagja a Milkshake IPA. A furcsa ellentmondás, hogy míg az IPA jellemzően túltolt aromás vagy keserű komlókról nevezetes, a Milkshake mely alapvetően laktózzal vagy más nem fermentálható cukrokkal, nem ritkán gyümölcsökkel, vagy vaníliával és zabbal készül többnyire enged az édes ízek nyomásának, annak ellenére, hogy nem hiányoznak belőle a többnyire amerikai komlók.

Az első változatot az Omnipollo svéd sörfőzdének tulajdonítják, de azóta sörfőzdék sokasága vette fel a repertoárjába. A pennsylvaniai Tired Hands – az Omnipollos srácokkal összeállva – készítette el az Extra Vanilla-t, amit zabbal és laktózcukorral, Mosaic és Citra komlókkal főznek és madagaszkári vanília babbal erjesztik.

Itt lenne az ideje kiugrani az Egyesült Államok keleti partjára egy jót sörözni!Twitter megosztás Google+ megosztás

Mert ez műanyag

2019. október 15. kedd
Nagyjából ötvenéves múltra tekint vissza a polietilén-tereftalát (PET) palack, a környezetvédők egyik legnagyobb ellensége.

A sör sötét oldala

2019. szeptember 16. hétfő
Úgy tűnik, hogy csak kevés sörivó merészkedik közelebbről is megismerni a sötét sörök változatos és izgalmas világát.

TOP 10 – sörgyártó ország

2019. szeptember 9. hétfő
A sör divatba jött ez kétségtelen. Egyszerű lenne ezt a kézműves sörforradalomra fogni, mert a trendeket persze ők alakítják.

Amerikai Craft Köztársaság

2019. július 29. hétfő
Nincs mese, az Egyesült Államokban 2019-re a kis sörfőzdék száma meghaladta a hétezret, de mennyiségben azért a nagyok vezetnek.